Behagelig Boxmadras 120×200 cm: Boxmadras Comfort

Køb her: Overraskende god boxmadras for pengene!

  • Behagelig Boxmadras 120×200 cm.
  • Boxmadras Comfort = Bonell & Pocket Fjedre
  • 7-Komfortzoner samt Kuvertsyning
  • Ben & Fragt inkluderet i prisen

Boxmadrassen der giver dig Value-for-Money – God og alligevel ganske billig boxmadras

Hvis du gerne vil have en god bred seng at ligge og sove i, uden at du skal ud og investere hele din opsparing på den, så er Boxmadras Comfort et oplagt valg. Her får du en rigtig god seng der kan holde i mange år, og dette uden at du skal bekymre dig om den kan være årsag til problemer med ryg, skuldre eller hofter, som andre billige senge. Her får du altså høj kvalitet for få penge. Selvom sengen ikke er tilbud, så kan det næsten virke sådan.

Du får en behagelig dobbeltfjedret boxmadras, der er opbygget af et nederste lag med Bonell fjedre og et mere fleksibelt lag af Pocket fjedre. Det sikre dig at du både har en seng der kan holde i mange år, samtidig med at du får den behagelige seng som du har fortjent. Dertil er boxmadrassen bygget op med 7 komfortzoner, hvilket betyder at din krop for individuel støtte overalt på kroppen. Specielt nakke og hofter har brug for en anderledes støtte end resten af kroppen, og du undgår derfor skader og skavanker, som dårlige boxmadrasser desværre kan give over tid.

Vælg denne boxmadras hvis du gerne vil have meget for pengene. Du får en boxmadras der kan holde i virkelig mange år, på grund af den høje kvalitet, og en seng der næsten kan kæmpe med de bedste senge om topplaceringer. Alt i alt får du en billig seng som vil sørge for din komfort og nattesøvn er i top de næste 10-15 år.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply