Billig trekvartseng 140×200: Relax 500 Boxmadras

Køb her: Kvalitets boxmadras til en meget fornuftig pris!

  • 140×200 cm. Nordiic Relax 500 Boxmadras
  • Dobbeltfjedrelag, med 5-zoner pocketfjedre øverst.
  • Inklusiv Latex Topmadras med 4 cm. kerne
  • Altid inkl. Levering & Ben.
  • Dansk Produceret Boxmadras

Opgraderingen af Relax Boxmadras er stadig en super billig trekvartseng

Hvis du er på jagt efter en trekvartseng også kaldet halvandenmandsseng, så får du her en både billig og rigtig god trekvartseng. Denne model har de samme gode egenskaber som Relax Boxmadras. Der hvor den skiller sig ud fra sin lillebror, er at du samtidig får 5 komfortzoner. Det betyder at denne seng giver mere individuel støtte til de enkelte dele af din krop. Områder som f.eks. nakke og hofter har brug for en anden modstand i madrassen en f.eks. dine fødder. Derfor hjælper de 5 komfortzoner dig til at ligge bedre, og du minimere risikoen for at få skader på din krop.

Boxmadrassen er delt op i to lag af fjedre. Nederst er der et lag af Bonell fjedre, som danner et godt solidt grundlag, og øverst har trekvartsengen posefjedre. Posefjedrene reagere mere individuelt på tryk, og du får på denne måde en rigtig god komfort end de klassiske fjedre som helt billig boxmadrasser er udstyret med.

Når du køber denne boxmadras, så får du en hel trekvartseng. Det betyder at du også får en god topmadras med til samme pris. Så du kan få den søvn du fortjener lige så snart boxmadrassen kommer ind af døren.

Et super godt valg for dig som gerne vil have en god søvn, men har et minimalt budget at investere i en ny seng.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply