Dansk kvalitets boxmadras 80×200: Venus No. 1 Boxmadras

Køb her: Førsteklasses seng med valgfri topmadras!

  • Dansk Produceret Kvalitets Boxmadras 80×200
  • Kvalitets Polstring bestående af Latex
  • Inkl. i Prisen er Valgfri Topmadras
  • Pocket Fjedre & 5-Komfortzoner

Dansk seng i bedste kvalitet – flot design, høj komfort og lang holdbarhed!

Hvis du køber denne boxmadras får du ikke bare seng, men du får virkelig god seng! Med boxmadrassen der er produceret i danmark, får du en ny seng som holder på alle områder. Du får en seng som har en lækkert design, yder den bedste komfort og så er den holdbar, så du er sikret en god seng i mange år frem.

Venus no 1 boxmadrassen er både produceret og designet i Hedensted, og Kinnabädden som er virksomheden bag denne lækre boxmadras har meget strenge krav til alle deres produkter. Det betyder at du er sikret den absolut bedste kvalitet. Selvom sengen er produceret i Danmark, så får du faktisk virkelig meget seng for pengene! Boxmadrassen er lavet med pocket fjedre og har 5 komfortzoner, hvilket betyder den giver en virkelig god støtte. Polstringen er af latex og boxmadrasserne er opbygget i en god solid træramme.

Der er ingen tvivl om at du vil opnå masser af god søvn i denne boxmadras 80×200, og da du får en valgfri topmadras af lige så høj kvalitet med i købet, så er der ingen grund til ikke at være godt udhvilet i fremtiden.

Som en ekstra luksus, så kan du faktisk selv vælge om du gerne vil have en latex topmadras eller en memory skum topmadras med i købet. Det er individuelt hvad folk foretrækker, men vil du gerne have en blød topmadras, så skal du nok have skummadrassen, men hvis du gerne vil have en god fast topmadras der ikke bliver så varm, så er latex topmadrassen et godt valg.

Lige meget hvad, så er der ingen tvivl om at du med denne seng vil være klar til at drømme de dejligste drømme.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply