Dansk produceret halvandenmandsseng 140×200: Venus No. 1 Boxmadras

Køb her: Førsteklasses halvandenmandsseng - Inkl. Valgfri Topmadras

  • Dansk Produceret Kvalitets Boxmadras 140×200
  • Inkl. i Prisen er Valgfri Topmadras
  • Pocket Fjedre & 5-Komfortzoner
  • Kvalitets Polstring bestående af Latex

Boxmadras lidt udover det sædvanlige – giver en fantastisk halvandenmandsseng med komfort i topklasse!

Vil du være sikker på at sove godt, så vil denne dansk producerede boxmadras være en sikker vinder. Halvandenmandssengen er lillebror den til meget populære Venus No 1 Continental seng. Forskellen er at denne består af boxmadras og topmadras, hvor Continental sengen også består af en springmadras. Det betyder at du her får en væsentlig billigere seng, men det betyder faktisk ikke at der bliver slækket særlig meget på din sovekomfort. Det er nemlig en boxmadras i absolut bedste kvalitet.

Når du køber denne boxmadras får du en seng med Pocket fjedre. Denne type af fjedre er giver en både behagelig og fleksible overflade. Samtidig er har sengen en stærk trækramme der gør at den kan holde i rigtig mange år.

Størrelsen på denne seng er 140×200 hvilket bliver kaldt både halvandenmandsseng og trekvartseng. Det er en super god størrelse for dig som gerne vil have lidt mere plads end enkeltsengen og/eller har overnattende gæster fra tid til anden. Hvis du gerne vil have en dobbeltseng skal du kigge i kategorien 180×200.

Når du køber denne boxmadras bliver du samtidig udstyret med en god valgfri topmadras. Her kan du vælge mellem enten en Celcius Topmadras eller en Latex topmadras.

Alt i alt får du altså en virkelig god seng til rimelige penge. Det er det gode valg af boxmadras hvis du gerne vil have noget der er bedre end den gennemsnitlige seng. Husk det er ekstrem vigtigt at sove godt. Men det er også det rette valg for dig som synes det er vigtigt at købe dansk/nordisk. Samtidig er kvaliteten i top hele vejen rundt, så du kan bruge denne i halvandenmandsseng i rigtig mange år frem, så du ikke behøver at investere i seng igen lige forløbig.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply