Eksklusiv og lækker boxmadras 90×200: Boxmadras Noble

Køb her: Boxmadras med førsteklasses komfort

  • Førsteklasses Boxmadras 90×200 cm.
  • Dobbeltfjeder-system = Mini Bonell + Pocket
  • Inkl. 23cm Champagneben & Fragt!
  • Tencel Kuvertsyning & Eksklusiv Polstring

Denne boxmadras giver dig en førsteklasses enkeltmandsseng med 7 komfortzoner!

Her har du en virkelig luksuriøs og lækker boxmadras. Det er en af de boxmadrasser på markedet med den bedste komfort, hvilket den sikre dig via to lag af gode fjedre. Nederst er boxmadrassen bygget op af 113 Mini Bonell fjedre pr m2, hvilket skaber en rigtig god og solid ramme for resten af enkeltmandssengen. Ovenpå finder du et lag med ikke mindre end 274 Pocket fjedre pr m2, hvilket giver dig den fleksibilitet og super komfort som er så vigtigt for at du kan få den helt rette søvn, og dermed være udhvilet dagen efter.

For at gøre det hele endnu bedre, så er denne boxmadras inddelt i 7 komfortzoner, der sørger for at du får den rette støtte alle steder på kroppen. Polstringen er af Viskoskum samt latex og med Tencel kuvertsygning. Samlet giver det dig helt sikkert en mærkbar bedre nattesøvn. Det som gør den ekstra eksklusiv i forhold til mange andre boxmadrasser af en god kvalitet, er polstringen, som giver en fornemmelse af at der er en indbygget topmadras i boxmadrassen. Du får altså en boxmadras der er utrolig lækkert at sove på, og med komfortzonerne, der giver dig individuel støtte alle steder på kroppen, så forebygger du samtidig at du ikke får skader på skulder, nakke, ryg og hofte, som billige boxmadrasser har en tendens til at kunne give over tid.

Denne boxmadras er et rigtig godt valg af enkeltmandsseng, hvis du gerne vil have noget lidt udover det sædvanlige. I forhold til hvad du får, så kan man med ro i sindet godt kalde boxmadrassen billig. Så alt i alt et af de bedste valg af boxmadras.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply