Ekstraordinær enkeltseng 90×200: Boxmadras Regal

Køb her: Enkeltseng med luksuriøs Polstring af Viskoskum + Latex

  • Eminent Komfort, Kvalitet & Støtte
  • Luksuriøs Polstring af Viskoskum + Latex
  • Dobbeltfjedring – Du får Bonell + MultiPocket
  • Udstyret m. Tencel Kuvertsyning og 7-Komfortzoner!
  • Inkl. Champagne Ben eller Egetræs Ben

En enkeltseng der giver dig lidt mere end andre boxmadrasser!

Vi bruger omkring 30% af vores liv i sengen, og derfor skal vi selvfølgelig ligge godt, og det er lige præcis hvad du gør på denne boxmadras. En fantastisk dobbeltfjedring sørger for at Boxmadras Regal giver dig den helt rigtige støtte og komfort alle steder på kroppen. Boxmadrassen er som mange andre gode boxmadrasser delt opdelt i to lag af fjedre. Nederste lag er 113 Bonell fjedre. Det som virkelig adskiller denne enkeltseng fra andre er at øverste lag har hele 513 MultiPocket fjedre pr m2. Det er rigtig mange, og det er med at give en fantastisk blød og fleksibel enkeltseng, der er dejlig behagelig at ligge på. Den opbygning som enkeltsengen har sikre dig altså rent ud sagt den absolut bedste liggekomfort!

For at toppe den, så får du yderligere også en ekstra luksuriøs polstring lavet af viskoskum og latex. På denne måde virker det næsten som om det øverste lag er som en topmadras der er indbygget i selve enkeltsengen. Det gør selvfølgelig bare at din komfort, når du ligger i sengen, er helt ekstraordinær god.

Dette er en absolut topklasse boxmadras, og den kan snildt konkurrere med alle de dyreste senge uden selv at være helt deroppe i prisen. Det er altså et rigtig godt valg af seng, hvis det er vigtigt for dig at nyde den tredjedel af dit liv som foregår i sengen på allerhøjeste niveau.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply