Et populært valg af seng 160×200: Jupiter No. 1 Boxmadras

Køb her: Det oplagte valg af boxmadras inkl topmadras!

  • Jupiter No. 1 Boxmadras 160×200 – Grå
  • Dansk-Produceret af Kinnabädden
  • Boxmadras m. Pocket Fjedre & 5-Zoner
  • Inkl. Valgfri Topmadras!

Danskproduceret boxmadras i absolut højeste kvalitet – men til en meget billig pris

Der er flere grunde til at denne boxmadras er en af de mest populære senge som BedreNætter sælger. For det første svært at finde senge der er væsentlig bedre i komfort. Dens storebror Jupiter No. 1 Continental seng er selvfølgelig lidt bedre da den har en ekstra springmadras, men det er ikke betragteligt, og du kan dermed sagtens vælge denne boxmadras seng, hvis du gerne vil have et prisbevist valg af seng.

Komforten er som sagt helt i top, blandt andet på grund af super gode Pocket fjedre der er delt ind i 5 komfortzoner. Den måde sengen er bygget op på, gør at du får en suveræn seng som giver dig den helt rette støtte og komfort. Der hvor du har brug for fastere fjedre, som f.eks. ved nakke og hofterne, får du det. Hele sengen føles dog virkelig behagelig at ligge på, og det gælder lige meget om man er en stor mand eller en lille kvinde.

Denne boxmadras er produceret i Danmark af Kinnabädden, og det har en ekstrem stor fokus på kvalitet. Mærket har på grund af dette længe været en kæmpe hit i Sverige, men danskerne er så småt også ved at få øjnene op for at man kan få en virkelig god seng for helt rimelige penge.

Du får her en hel seng, hvilket betyder at der er en rigtig god topmadras med købet. Her kan du selvfølgelig om du vil have en af memory skum eller af latex. Begge topmadrasser er de bedste af slagsen, og det kommer altså an på dig hvad du foretrækker. Den trykaflastende skummadras der former sig alt efter din kropstemperatyr eller den noget fastere og latex topmadras som yder mere modstand og er mere ventilerende.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge, hvis du ikke ved hvilken topmadras du skal vælge.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply