Fantastisk lækker dansk seng 80×200: Jupiter no. 1 Boxmadras

Køb her: Top kvalitets boxmadras med ben og topmadras

  • Boxmadras 140×200 inkl. Valgfri Topmadras
  • Boxmadras m. 250 Fjedre pr. M2
  • Dansk Produceret af Kinnabädden
  • Vælg imellem Latex & Celcius Topmadras

Boxmadras seng i høj kvalitet – produceret i Danmark, men stadig til en overkommelig pris

Kvalitet er det vigtigste når man kigger efter en ny seng. Det er danske Kinnabädden garant for, og denne boxmadras er ingen undtagelse. Det er lillebroren til den meget populære Jupiter No 1 Continental seng. Forskellen mellem denne og dens storebror er at du her får boxmadras og topmadras, men altså ikke den mellemliggnede springmadras. Kvaliteten af både boxmadrassen og den medfølgende topmadras er dog høj, og det betyder måske ikke så meget da du på denne måde kan få en rigtig god seng til en noget billigere pris.

I rigtig mange situationer vil denne 80×200 enkeltmandsseng  være et rigtig godt valg, da du faktisk får rigtig meget for dine penge.  Jupiter no. 1 Boxmadras er opbygget en solid og stærk boxmadras som indeholder hele 250 fjedre pr m2, hvilket er rigtig mange. Boxmadrasserne er på denne måde både solide, men også med en dejlig fleksibel overflade, der er med til at gøre dette til en seng med fantastisk komfort og sikker vinder hvis du gerne vil have lange behagelige nætter.

Når du køber denne seng, så får du valget mellem enten Celcius topmadras af skum eller en topklasse latex topmadras. Det vil sige, at du kan få en den bedste søvn, hverenten du foretrækker en god blød topmadras der former sig efter din krop eller den mere faste og naturlige topmadras der giver en god støtte.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply