Luksus dansk produceret enkeltseng 90×200: Venus No. 2 Boxmadras

Køb her: Boxmadras i høj dansk kvalitet!

  • Venus No. 2 Boxmadras Sort – 90×200
  • Lækker Boxmadras inkl. Valgfri Topmadras
  • Dansk-Produceret, Dansk Kvalitet!

Boxmadras med masser af støttepunkter der sikre en rolig nattesøvn

Her får du virkelig dansk kvalitet af den bedste slags. Hvis du gerne vil have en enkeltseng hvor du med garanti får det bedste ud af natten, og kan vågne op dagen efter og føle dig frisk og udhvilet, så er boxmadrassen her et oplagt valg. Du får her en enkeltseng som til fulde lever op til alle dine individuelle krav hvad angår komfort, design, funktionalitet og sidst men ikke mindst holdbarhed.

Du kan også finde Venus No. 2 som Continental seng. Forskellen er at der i boxmadras udgaven er sparet den midterste madras (springmadrassen), og dette gør at du får en væsentlig billigere enkeltseng. Det betyder dog ikke at du ikke får en enkeltseng af den absolut bedste slags. Boxmdrassen og den medfølgende topmadras er nemlig af den slags der yder og giver den bedste komfort og støtte.

Denne boxmadras er opbygget af MultiPocket fjedre og inddelt i 5 komfortzoner, hvilket gør at du ligger rigtig godt, og som sagt får den støtte som kroppen har brug for, og dette er særdeles vigtigt specielt for nakke, skuldre og hofter, hvor du ellers kan få problemer. Yderligere er boxmadrassen med en fantastisk og luksuriøs polstring, hvilket bare øger komforten endnu mere.

Når du køber denne enkeltseng, så kan du vælger mellem to forskellige topmadrasser. Det er begge af den bedste kvalitet, men alt efter hvordan du foretrækker at ligge, så kan du enten vælge den bløde skummadras eller hvis du er en varm person en god latex topmadras der giver endnu mere støtte og er dejlig ventilerende.

Hvis du vælger at købe denne boxmadras, så er du sikret den bedste søvn, og så gør det jo bestemt ikke noget at vide at det er god dansk kvalitet du ligger på.

 


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply