Meget imponerende boxmadras med eksklusiv polstring: Boxmadras Noble

Køb her: Ekstraordinær lækker boxmadras seng 80x200 cm

  • Dobbeltfjedring – Mini Bonell + Pocket
  • Imponerende Boxmadras Noble 80×200 cm.
  • Eksklusiv Polstring – Viskoskum + Latex
  • Inkl. 23 cm. Champagneben
  • 10 års garanti!

Sengen du skal anskaffe, hvis du gerne vil have markedets absolut bedste komfort

Denne enkeltmandsseng 80×200 cm er noget af det bedste du kan få indenfor boxmadrasser. Noble boxmadras er med et system af dobbeltfjerdere. I det nederste lag får du 113 Mini Bonell fjedre pr m2, og øverst er det hele 274 gode Pocket fjedre pr m2. Det vil sige, at du nederst har en god platform, og øverst får du et lag der sørger for at du får den helt rigtige fleksibilitet og en super behagelig overflade.

Boxmadrassen er delt ind i 7 komfortzoner, hvilket sikre at du får den helt rigtige støtte og modsand alle steder på kroppen. Boxmadrassen er med Tencel kuvertsygning og polstring med både viskoskum og latex. På denne måde får du nærmest en indbygget topmadras i din boxmadras, og det er giver selvsagt en mere end suveræn nattesøvn. Den ekstra tykke polstring som denne boxmadras har, skiller den ud fra alle andre boxmadrasser og understreger i høj grad at du får mere kvalitet end med andre boxmadrasser.

Det er dog ikke bare en boxmadras. Designet er nemlig også et området hvor Noble skiller sig ud fra de fleste. Designet er rigtig lækkert, og sætter en stor prik over i’et i soveværelset.

Hvis du gerne vil have den bedste søvn og en seng der kan holde i rigtig mange år fremover, så er dette et fantastisk valg af boxmadras.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply