Seng med enestående komfort 160×200: Boxmadras Dreams

Køb her: Meget seng for pengene! Super 160x200 boxmadras!

  • Du er sikret Enestående Komfort m. Boxmadras Dreams
  • Udstyret m. 513 Multipocket Fjedre pr. m2
  • 7-Komfortzoner & Kuvertsyning

En hel (ikke to sammensatte boxmadrasser) i en fantastisk kvalitet!

Som navnet på denne seng hentyder til, så er du med denne boxmadras sikret de dejligste drømme, men dertil får du også en seng som giver dig en dejlig uhvilet krop uden de store risikoer for at få problemer med ryg og hofter, som dårlige senge kan være med til at give.

Boxmadras Dreams er udstyret med en helt igennem suverænt dobbelt fjedringssystem hvor nederste lag af Bonell fjedre som giver et godt grundlag og sørger for at sengen holder i mange år, og øverste lag er multipocket fjedre, hvor de mange fjedre sørger for at du får den helt rette komfort over alt på din krop. Sengen er modsat boxmadrasser af lav kvalitet inddelt i 7 komfortzoner, hvilket betyder at de enkelte dele af din krop for en individuel fasthed. Din nakke og hofterne har ikke brug for samme fasthed som f.eks. fødderne har, og de 7 zoner er dermed med til at sikre at du ikke får skader på din krop mens du sover.

Husk på at 1/3 af dit liv foregår i sengen, og det er derfor vigtigt at du ligger rigtigt. Det betyder at du skal vælge seng af høj kvalitet, men det betyder selvfølgelig ikke at du bare skal købe den dyreste boxmadras. Med boxmadrassen her, får du rigtig meget for pengene. Den kan sagtens konkurrere i kvalitet med senge der koster 3 gange så meget, så du får altså virkelig noget der kan sikre dig en god nattesøvn uden at du skal af med en mindre formue.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply