Senge i absolut bedste kvalitet 120×200: Boxmadras Regal

Køb her: Boxmadras med stor komfort - virkelig meget for pengene!

  • Boxmadras Regal 120×200 cm.
  • Polstring af Memory Skum + Latex
  • Ekstraordinær Komfort & Støtte
  • Udstyret m. Tencel Kuvertsyning og 7-Komfortzoner!
  • Inkl. Champagne Ben eller Egetræs Ben

Få en ekstraordinær støtte og komfort om natten med denne lækre seng

Sengen er boligens vigtigste møbel, og det bør derfor også være et møbel af høj kvalitet, så du kan få den søvn som du fortjener. Det er lige præcis hvad du får med denne super boxmadras 120×200. Boxmadrassen sikre dig en søvnoplevelse udover det sædvanlige. Dette sker blandt andet fordi den har et suverænt dobbeltfjeder system og den bedste og mest behagelige polstring. Dobbeltfjedringen sørger for din komfort, men gør derudover at sengen er langtidsholdbar. I nederste lag af fjedre har du Bonell fjedre (113 pr m2), og øverst får du meget behagelige Multipocket fjedre – hele 513 pr m2, hvilket gør at de er meget mere fleksible og kan give din krop bedre individuel støtte og en elastisk overflade.

Herudover er der som sagt en eksklusiv polstring i Boxmadras Regal bestående af viskoskum og latex. Dette gør at det næsten føles som om der er indbygget en topmadras i selve boxmadrassen. Denne specielle effekt er noget helt ekstraordinært for en seng i denne lave prisklasse. Du får altså en seng der giver dig lidt mere end den normale boxmadras. Polstringen føles også blødere og behageligere, hvilket selvfølgelig bare gør det hele ekstra dejligt.

Hvis du køber denne boxmadras, så får du altså en seng i absolut topklasse, og det uden at det kommer til at koste dig særlig meget.

En god seng holder i mange år. Derfor er der også hele 10 års garanti på denne seng!


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply