Skøn boxmadras med dobbeltfjedring 80×200: Boxmadras Regal

Køb her: Forrygende Boxmadras Regal 80x200 cm

  • Forrygende Boxmadras Regal 80×200 cm
  • Tencel Kuvertsyning & Ekstra Polstring
  • 7-Komfortzoner = Optimal Støtte
  • Dobbeltfjedring – Bonell + MultiPocket
  • Inkl. Champagne Ben eller Egetræs Ben

Ekstraordinær lækker boxmadras enkeltmandsseng – solidt og stærkt bygget i de bedste materialer

Leder du efter en fantastisk enkeltmandsseng, så er dette et meget sikkert og godt valg. Dobbeltfjedringen er en af de ting der garantere dig en både holdbar og elastisk boxmadras, så du er sikret en god nattesøvn hver eneste nat i mange år frem. De to separate fjederlag er henholdsvis af Bonell fjedre, som er stærke fjedre som der er 113 af pr m2, og som er det nederste lag, og så er det øverste lag af Multipocket fjedre. Multipocket fjedrene er tyndere og mere fleksible, men til gengæld er der hele 513 af dem pr m2. Det betyder at du får et meget fleksibelt og blødt øverste lag i boxmadrassen, og det gør det dejlig behageligt at ligge på den. Opbygningen betyder at du både får en boxmadras der er holdbar, men hvad er vigtigere at du får den absolut bedste liggekomfort.

Polstringen har selvfølgelig også indflydelse på hvor god en boxmadras du får, og her er der ikke gået på kompromis med noget overhovedet. Polstringen er af viskoskum og latex, hvilket giver et dejligt behageligt ydre, og man kan næsten sige at du får en topmadras indbygget i selve boxmadrassen.

Udseendet er vigtigt, og boxmadrassen fremstår flot. Samtidig har du mulighed for at vælge mellem Champagne ben eller Egetræs ben, hvilket er lidt mere eksklusivt end de ben der normalt følger med en boxmadras enkeltmandsseng 80×200.

Hvis du vælger at købe Boxmadras Regal, så får du flot enkeltmandsseng, som vil fremstå eksklusiv og lækker, men vigtigst af alt er at du får det optimale sted at få en god lur.

Hvis du vælger at købe boxmadrassen på Bedre Nætter, så får du hele 10 års garanti på enkeltmandssengen, hvilket bevidner hvilken god kvalitet boxmadrassen og rammen er i.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply