Sov som en konge med denne seng 160×200: Boxmadras Noble

Køb her: Få den søvn du fortjener med denne fantastiske boxmadras!

  • Boxmadras Noble 160×200 cm.
  • Fremragende Komfort og Optimal Støtte
  • Undgå Midterrevnen – Du får en Boxmadras i ÉT stykke!
  • Tencel Kuvertsyning & 7-Komfortzoner
  • Inklusiv Fri Fragt & 23cm Champagneben

Sengen der kendetegnes af kvalitet, komfort og et stilfuldt udseende!

Kvalitet, kvalitet og kvalitet det er hvad der kendetegner denne fantastiske seng, hvor du får sindsyg meget godt til relativt få penge. Når du vælger at købe denne boxmadras, så får du ikke bare en seng, men du får den med dobbeltfjedring, 7 komfortzoner og en polstring som består af Memory + Latex go Tecel kuvertsyning. Dertil får du selvfølgelig en boxmadras i et stykket, hvilket gør at du ikke får den lidt irriterende revne i midten, som mange større senge går hen og får, fordi det i virkeligheden er to enkeltsenge der er sat sammen.

En dobbeltfjedret boxmadras umærker sig på to væsentlige områder. For det første får du en meget bedre komfort, da det øverst lag kan være meget fine fjedre der i højere grad kan tilpasse sig din krop, men dertil er det også madrasser der holder meget længere. Du får altså både komfort og holdbarhed med denne seng.

Hvis du gerne vil sikre dig at du ikke ødelægger din krop, når du ligger og sover, så er det en ganske god ide at gå efter senge der er delt ind i zoner. Denne Noble Boxmadras er delt ind i 7 zoner, der gør at de enkelte dele af din krop får en tilpasset støtte. Hverken nakke eller hofter kræver den samme fasthed som resten af kroppen, og det er områder hvor du ikke har lyst til at få problemer senere i livet.

Selvom du får den bedste kvalitet, så er denne seng dog slet ikke så dyr. Med det flotte danske design, så ligner den en seng for konger og dronninger, og du får den bedste komfort, men prisen er i den lave ende. Alt i alt et virkelig godt valg af seng.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply