Super boxmadrasser med dobbeltfjedring 80×200: Boxmadras Comfort

Køb her: Boxmadras i allerhøjeste kvalitet med en Boxcomfort

  • Boxmadras Comfort 80×200 cm.
  • Dobbeltfjedring – Mini Bonell + Pocket
  • 7-Komfortzoner = Individuel Støtte

Brug denne fantastisk boxmadras som seng alene eller i en continental seng sammen med en topmadras

Boxcomfort boxmadrasserne er et lækkert valg, da du her får to separate fjederlagt der er lavet på en måde der giver en god affjedring. Det øverst lag i boxmadrassen er Pocket fjedre, mens det andet lagt har Bonell fjedre. Bonell fjedre er ganske hård i forhold til mange andre typer af fjedre, men i samspil med Pocket fjedrene fungere det utrolig godt. Bonell delen har 113 fjedre pr m2, hvilket giver en god holdbarhed, mens det øverste lag har hele 274 fjedrer pr m2. Pocket fjedre er ret fleksible, og de mange fleksible fjedre i det øverste lag sikre at du får en mere optimal støtte.

Denne boxmadras er opbygget i 7 komfortzoner. Dette betyder at din kropsvægt bliver fordelt jævnt over hele boxmadrassen, og giver den helt rigtige støtte til specielt hovedet, nakken og skuldrene. Det er vigtigt at købe en god boxmadras til din seng, da dårlige boxmadrasser ofte kan være en del af årsagen til skader og skavanker i disse dele af kroppen.

Boxcomfort er et godt og sikkert valg af boxmadras 80×200, hvor du får kvalitet, stilbevist design og masser af komfort.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply