Super dejlig enkeltseng 90×200: Boxmadras Dreams

Køb her: Boxmadras med høj kvalitet til en lav pris!

  • Boxmadras Dreams 90×200 cm.
  • Dobbeltfjedring – Bonell + MultiPocket
  • 7-Komfortzoner og Kuvertsyning

Hvis du gerne vil sove bedre end de fleste så er dette et super valg af enkeltseng

Med denne boxmadras får du noget af de absolut bedste. Boxmadrassen er i to lag hvor øverste lag har hele 513 multipocket fjedre pr m2, hvilket er ganske mange. Det gør at du er garanteret en vildt stor mængde af støttepunkter, hvilket resultere i at din kropsvægt bliver mere jævn fordelt på hele boxmadrassen. Med de mange fjedre kommer du til at lægge mindre vægt på hver enkelt fjeder og på den måde skaber enkeltsengen mere komfort og giver dig en langt roligere nattesøvn end hvis du vælger en boxmadras med færre fjedre.

Denne enkeltseng kan sagtens måle sig i kvalitet med boxmadrasser hvor du skal ud og give 20.000 – 40.000 kroner for sammen kvalitet. Du får ved at købe denne enkeltseng altså utrolig meget for pengene, da den koster langt under det halve. Der er ingen tvivl om at det er virkelig vigtigt at ligge ordenligt når du ligger og sover, og derfor skal du også vælge at købe boxmadrasser i den ypperste kvalitet, men det betyder jo ikke at du behøver at give en halv bondegård for din nye seng.

Med denne boxmadras har du mulighed for at få en ganske billig enkeltseng, når man kigger på hvad du får. Det er derfor det oplagt valg for dig der gerne vil sove roligt natten igennem, men ikke har sparet 40.000 kroner sammen til en ny seng.

Som et sidste lille plus, så er stoffet selvfølgelig også af højeste kvalitet, så enkeltsengen vil holde i mange år, så du ikke behøver at investere i en ny boxmadras de første 10-15 år eller mere.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply