Super kvalitets boxmadras 80×200 med dobbeltfjedring: Boxmadras Dreams

Køb her: Boxmadras i bedste kvalitet med dobbeltfjedring

  • Boxmadras Dreams 80×200 cm.
  • 7-Komfortzoner og Kuvertsyning
  • Dobbeltfjedersystem – Bonell + MultiPocket

Boxmadras med dobbeltfjedring, hvor der i øverst lag er hele 513 fjedre pr m2!

Mange fjedre giver ekstra mange støttepunkter, og dermed bliver kropsvægten bedre fordelt ud, og du får en bedre støtte. Med 512 fjedre pr m2, så får hver enkelt fjeder meget mindre vægt at holde styr på, og til sammenligning er det hele 5 gange så mange fjedre pr m2 som der er i normale Bonell fjedre. Du får altså en seng i den absolute topklasse. For at give ekstra komfort, så er fjedrene pakket ind i skum med en rigtig høj densitet. Samtidig er Boxmadras Dreams med hele 7 komfortzoner, hvilket gør at de enkelte dele af din krop for den helt rette fasthed og støtte. Det betyder at du kan undgå de skader, som mange dårligere boxmadrasser kan give på skuldre og hofter.

Når du køber boxmadrasser i Dreams-serien, så får du produkter af den absolut højeste klasse. Kvaliteten kan snildt måle sig med boxmadrasserne der har priser på helt op til 40.000 kroner. Det betyder også at du med denne boxmadras får virkelig meget for pengene. Så medmindre du har 40.000 kroner til en ny enkeltseng, så får du ikke noget bedre end denne Dreams madras! Langt de fleste vil ikke kunne mærke at du faktisk kun har brugt langt under en fjerdedel på at få fantastisk komfort og den ypperligste støtte.

Sengen er det vigtigste møbel i hele huset. Tænk på hvor mange timer du bruger i din seng hver eneste dag. Det er derfor også vigtigt at vælge en enkeltmandsseng som man sover godt på. Det gælder både i forhold til at blive udhvilet, men også i forhold til skuldre, ryg og hofter.

Udover den bedste kvalitet af støtte og komfort, så er det en flot og stilet enkeltseng 80×200. Det er på samme måde det bedste stof der er brugt til Boxmadras Dreams, hvilket gør at den ser flot ud, men måske lige så vigtigt er det en enkeltmandsseng der er meget holdbar.

Du kan derfor rolig vælge denne boxmadras og få mange gode år med den bedste søvn.

 


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply