Top kvalitet boxmadras med fantastisk støtte 90×200: Jupiter No 1 Boxmadras

Køb her: Dansk Produceret Boxmadras m. Pocket Fjedre & 5-Zoner

  • Jupiter No. 1 Boxmadras 90×200 cm.
  • Boxmadras m. Pocket Fjedre & 5-Zoner
  • Dansk-Produceret af Kinnabädden
  • Valgfri Topmadras – Latex el. Memory

Fantastisk dansk produceret boxmadras der giver dig komfort som du har brug for

Leder du efter en god enkeltmandsseng, så er denne boxmadras 90×200 et rigtig godt bud. Du må her lillebroren til den meget populære Jupiter No 1 Continental seng. Boxmadras modellen er altså uden springmadrassen, men eller i samme høje kvalitet. Du får altså en billigere seng, men stadig en seng i absolut topklasse. Hvis du ikke mener du har pengene til den helt dyre løsning, så er dette faktisk en mulighed for at få virkelig meget god seng for pengene.

Udover at være lavet i den bedste kvalitet, så kan boxmadrassen også bryste sig af at være både dansk designet og danske produceret. Det er Kinnabädden der står bag boxmadrasserne, og de er garanter for den høje kvalitet.

Hvis vi kigger nærmere på selve sengen, så er boxmadrassen lavet med Pocket fjedre og den er inddelt i 5 komforzoner. Fjedrene er af den bedste slags og sørger overordnet for en godt komfort. At boxmadrassen er inddelt i flere zoner gør at din krop får den helt rette støtte de forskellige steder på kroppen. Det gælder f.eks. nakken og hofterne som kræver at boxmadrassen er lidt mere fast, for at give den helt rigtige støtte. Med sengen følger også en god topmadras. Her kan du selv vælge om det skal være en skummadras eller en latex madras. Det er begge rigtig fine topmadrasser, så valget skal først og fremmest tages ud fra dine egne præferencer. Altså om du foretrækker den bløde topmadras eller hellere vil have den bedre ventilerende topmadras.

Alt i alt får du en virkelig god seng, hvis du vælger at investere i Jupiter No 1 Boxmadras. En god seng der ikke hiver flere penge ud af budget end højst nødvendigt, hvis du stadig gerne vil have en god seng.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply