Virkelig behagelig halvandenmandsseng 140×200: Boxmadras Comfort

Køb her: Boxmadras med 274 Pocket Fjedre pr. m2 = Suveræn Komfort

  • Boxmadras Comfort 140×200 cm. Inkl. Ben
  • 274 Pocket Fjedre pr. m2 = Suveræn Komfort
  • 7-Komfortzoner & Kuvertsyning
  • Ben & Fragt inkluderet i prisen

Boxmadrasser i en kvalitet langt over gennemsnittet til en pris langt under gennemsnittet

Ved at købe denne boxmadras, får du en fantastisk halvandenmandsseng. Et af kendetegnene ved en god boxmadras er at den har to lag af fjedre. Fordelen ved at have to lag af fjedre er at det giver en meget bedre affjedring og mulighed for et øverste lag som giver meget mere individuelt støtte til din krop. Nederste lag i denne halvandenmandsseng er Bonell fjedre, som giver et godt og solid grundlag. Øverste lag er Pocket fjedre der har 2,5x flere støttepunkter end bonell fjedre. Du kan derfor også godt sige at denne boxmadras er 2,5 gange bedre end de billige senge. Du får helt enkelt en meget bedre søvn da kroppens vægt bliver bedre fordelt udover mange flere punkter.

Sammen med den ekstra bonus som 7 komfortzoner giver, så får hele din krop den helt rigtige støtte, hvilket gør at du ikke får problemer med nakke eller ryg, som de dårligste senge desværre godt kan give.

Udover en super god madras, som du kan få en god søvn på, så får du med halvandenmandssengen også stilren design og kuvertsyningerne giver dig det moderne Skandinaviske look i sort og hvid.

Gennemgående for hele halvandenmandssengen er at du får kvalitet der kan holde i rigtig mange år. Det gælder kuvertsyningerne der er mere slidstærkt end normalt polyester, men det gælder også for ramme og ben som er lidt udover det sædvanlige.

Ved at vælge denne boxmadras som din halvandenmandsseng, så er du sikret en seng over gennemsnittet uden at du skal betale ret meget for den. Et godt valg for dig som gerne vil have en god seng i mange år frem, men ikke har den store pengepung.


Se her: Du kan købe boxmadrassen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne boxmadras? Klik her

Leave a reply